Quick Order

Assalamualaikum,Peace Be Upon You



Fast Reply,Quick Order


Whatsapp http://www.wasap.my/60199821983


(Don't forget to screen shot item photo or simply give item code during order placing/inquiry)


Tips Untuk Suami Membeli Baju Tidur Seksi Wanita NishaCollection.com

Assalamualaikum,Salam Sejahtera,

Ok,kali ini saya share sesuatu yang penting bagi para suami di sini :)

Lihat gambar baju asal on metal torso@patung besi tu,jika dilihat betul-betul, ada belahan di sekeliling baju...belahan ini saya gelar "split" atau "slit"..dan memang saya akan nyatakan dalam deskripsi baju...

Di sini bukan saya nak ajar terms apa2 cuma minta la para suami sebelum belikan baju yang over sexy..kalau boleh tanya dulu isteri,nak@sanggup@boleh ke dia pakai baju macam ni? ;)

Sebab apa? Sebab bukan semua isteri DARING,ada yang still malu walau dah lama kahwin dengan anda,anda lebih kenal isteri anda kan? Kalau jenis daring ok,boleh beli senyap2 baju tidur wanita nishacollection.com untuk hadiahkan to your wife :)


Kalau tak jadi macam dalam gambar sebelah lagi tu,dapat kat wife customer ni,dijahit semua slit@belahan yang ada pada sexy babydoll tu...hehehe...saya tahu sebabnya..saya faham ;)

Sekian...between...kesian suami dia..nasib baik baju satu lagi takde slit ;)

Ikhlas Dari,

Puan Nisha Israil,

Founder nishacollection.com