Notice

Notice

Important / Penting

*We are 100% online shop and we do not have any physical shop / Kami menjalankan perniagaan dalam talian 100% dan kami tidak mempunyai sebarang kedai fizikal.

*Ready Stock items unless stated otherwise BUT we strongly recommend that you message us via Whatsapp for stock checking because we do not update this online shop every day unless we got free time or when in needs / Barang Ready Stock melainkan dinyatakan sebaliknya NAMUN anda digalakkan mesej kami melalui Whatsapp untuk semakan stok kerana kami tidak selalu mengemaskini kedai dalam talian ini melainkan jika punya masa atau keperluan.

*Order will be delivered by courier only / Tempahan akan dihantar melalui khidmat kurier sahaja.

*Price shown exclude postage cost unless stated otherwise,you may refer here for more info --> http://www.nishacollection.com/2009/11/shipping-policy.html / Harga barang tidak termasuk kos pos melainkan dinyatakan sebaliknya,anda boleh rujuk di sini --> http://www.nishacollection.com/2009/11/shipping-policy.html

*PLEASE READ the given details of the products and do consult us if you have any inquriy / Segala maklumat tentang produk sudah diberikan,MOHON BACA dengan teliti dan rujuk kami jika ada sebarang pertanyaan.

*ETA for courier service (Poslaju,Skynet) between 1-3 working days during normal season and between 1-4 or more working days during festive season / Jangkamasa penghantaran khidmat kurier (Poslaju,Skynet) adalah di antara 1-3 hari bekerja kebiasaannya dan di antara 1-4 atau lebih hari bekerja semasa musim perayaan.

*More info please refer here ---> http://www.nishacollection.com/p/blog-page_5.html / Lain-lain maklumat boleh rujuk di sini ---> http://www.nishacollection.com/p/blog-page_5.html

*Order/Inquiry Whatsapp(NO CALLS) http://www.wasap.my/60199821983

Tips Untuk Suami Membeli Baju Tidur Seksi Wanita NishaCollection.com

Assalamualaikum,Salam Sejahtera,

Ok,kali ini saya share sesuatu yang penting bagi para suami di sini :)

Lihat gambar baju asal on metal torso@patung besi tu,jika dilihat betul-betul, ada belahan di sekeliling baju...belahan ini saya gelar "split" atau "slit"..dan memang saya akan nyatakan dalam deskripsi baju...

Di sini bukan saya nak ajar terms apa2 cuma minta la para suami sebelum belikan baju yang over sexy..kalau boleh tanya dulu isteri,nak@sanggup@boleh ke dia pakai baju macam ni? ;)

Sebab apa? Sebab bukan semua isteri DARING,ada yang still malu walau dah lama kahwin dengan anda,anda lebih kenal isteri anda kan? Kalau jenis daring ok,boleh beli senyap2 baju tidur wanita nishacollection.com untuk hadiahkan to your wife :)


Kalau tak jadi macam dalam gambar sebelah lagi tu,dapat kat wife customer ni,dijahit semua slit@belahan yang ada pada sexy babydoll tu...hehehe...saya tahu sebabnya..saya faham ;)

Sekian...between...kesian suami dia..nasib baik baju satu lagi takde slit ;)

Ikhlas Dari,

Puan Nisha Israil,

Founder nishacollection.com