Notice Board

Assalamualaikum ,Salam Sejahtera


***Starting May 1st,2016,in order to create Muslim friendly blog,we'll using photo without human model@human body especially for Lingerie.


***Pices shown here are RETAIL PRICES and exclude postage cost ( Harga yang dipaparkan di sini adalah HARGA RUNCIT dan tidak termasuk kos pos)***We accept retail and wholesale order ( Kami menerima belian secara runcit dan juga borong)


***We accept Local Order (within Malaysia) and International Order
Wholesale Ladies & Men Clothing | Borong Pakaian Wanita & Lelaki

TERMA DAN SYARAT UNTUK
BELIAN BORONG 


Anda dinasihatkan untuk meneliti dan memahami terma dan syarat di bawah sebelum membeli secara borong daripada pihak Nisha Collection.
 • TERMA DAN SYARAT DI BAWAH INI ADALAH KHAS UNTUK BELIAN BORONG SAHAJA.
 1. Minimum order ialah 50 item.Diskaun sebanyak 35% akan diberikan.Perlu diingatkan di sini,harga barang belum termasuk kos pos,kos pos akan dikira berdasarkan jumlah total order+lokasi anda.
 2. Anda boleh campur-campur setiap produk, asalkan produk yang dipilih itu termasuk produk yang boleh dibeli dengan harga borong.
 3. Produk yang boleh dibeli dengan harga borong adalah produk-produk dari kategori seperti berikut :
 1. Boleh guna ORDER FORM di website.
 2. Telegram/Whatsapp/Viber NAMA,ALAMAT LENGKAP(dalam huruf besar),EMAIL anda beserta kod item+saiz+warna(jika ada) ke 019-9821983.
 3. Email NAMA dan ALAMAT LENGKAP(dalam huruf besar) anda beserta kod item+saiz+warna(jika ada) ke nisha@nishacollection.com
 • BAYARAN BOLEH DI BUAT KE AKAUN-AKAUN BERIKUT : CIMB/Maybank/Public Bank/BSN/Bank Islam/Credit Card/PayPal (no akaun akan diberikan setelah kami selesai menyemak tempahan anda)
 • PENGHANTARAN :
 1. Poslaju bagi Sabah/Sarawak/Labuan 
 2. SKYNET bagi seluruh Semenanjung Malaysia (boleh juga pilih PosLaju tetapi kosnya akan lebih mahal berbanding SKYNET)
 • SETIAP TEMPAHAN TIDAK BOLEH DIBATALKAN SETELAH BAYARAN DIBUAT.
 • SEKIRANYA ANDA MEMERLUKAN GAMBAR,BOLEH AMBIL DI WEBSITE ATAU PAGE FB KAMI.SEKIRANYA GAMBAR ADA WATERMARK,BERIKAN KOD,KAMI AKAN EMAILKAN KEPADA ANDA. 
 • GAMBAR HANYA AKAN DIBERIKAN SETELAH BAYARAN SELESAI DIBUAT.

*PIHAK KAMI BERHAK MENGUBAH SEGALA TERMA DAN SYARAT BELIAN BORONG MENGIKUT KESESUAIAN SEMASA.